Våra cyklar

Nya Cyklar

Hos Stig Cykel kan du köpa nya cyklar eller beställa en specifik model från några av våra utavalda märken som finns i butiken. Allt för att du ska få den cykel som passar dig bäst!

Photo by Tim Foster on Unsplash

Begagnade Cyklar

Stig Cykel har ett stort utval av begagnade cyklar som du kan köpa hos oss. De är alla kvalitets testade och servade för att fungera lika bra som de nya! Så har du en budget eller vill bli av med din gammla cykel kom ned till oss!

Elcyklar

Har du aldrig provat en elcykel så kommer du antagligen att bli förvånad när du känner hur mycket kraft som finns i motorn. Att starta från stillastående, att ta sig upp för en brant backe, att dra en tungt lastad cykelkärra eller att cykla i hård motvind är plötsligt inga som helst problem. 

En elcykel ger dig extra kraft när du behöver det, eller hela tiden om du vill det. Maxhastigheten är 25 km/h. Det går att cykla fortare, men då frikopplas motorn och dina ben får stå för farten. När du cyklar väljer du önskat effektläge, resten sköts helt automatiskt av systemet. Kraften anpassas efter hur mycket du trampar.

Kontakt

Nya Stigs Cykel & Fritid
Bergslagsvägen 22
612 37 Finspång

0122-106 75
cykla@stigscykel.se

 

Öppettider

Måndag – Stängt
Tisdag – 9:00 – 18:00
Onsdag – 9:00 – 18:00
Torsdag – 9:00 – 18:00
Fredag – 9:00 – 18:00
Lördag – 10:00-14:00
Söndag – Stängt

 

Följ oss!